i'm just a regular everyday normal motherfucker

miercuri, 21 ianuarie 2009

Cel mai de CACAT joc creat vreodata !

Azi am avut bucuria de a descoperi cel mai de cacat joc creat vreodata ! In timp ce rasfoiam un forum am dat peste un topic in care era preaslavit EA-ul. Si cum si`au cam spalat pacatele cu Mirror`s Edge am zis sa arunc si eu o privire. Baza topicului era ideea cum ca noul nfs e un joc f bun . Nu ma pasioneaza jocurile de gen , dar cu toate astea le`am avut pe toate din serie instalate pe pc la un momentad pt diferite perioade de timp. Asa ca imi iau inima in dinti si instalez NFS Undercover { manca`ti`a`shi ! } .
Si intru in joc. Imi creez un profil si apas enter. Si incepe un filmuletz cu actori cica { deh, EA are cu ce, are cu ce bah ! } . Dupa 5 min scoase dintr`o telenovela de 2 lei juma sunt pus in controlul unei mashini in plina urmarire pe o autostrada. Prima impresie....cati sori are planeta asta ? Si de ce nu port ochelari de soare mereu ? Am orbit instant ! Intru in 2 ziduri , incerc sa franez, nimic ! Sunt un bolovan frumos si stralucitor , nu pot face nimic ca sa ies din traiectoria pe care o am.Eventual ma opresc, mashinile de politie incetinesc ca sa nu ma depaseasca.Deja injurand imi pun o tigara in bot si astept sa ma prinda politia...a se reaminti ca mashina mea e bushita intr`un perete si ruleaza cu ZERO km/h. Si nimic nu se intampla....asa ca pufaind pornesc motorul la bolovanul meu stralucitor si o iau din loc. Politisitii prind si ei din nou viatza si urmarirea reincepe .Acum realizez in schimb ca eu nu conduc o mashina sport ci un submarin senilat, pt ca imi e imposibil ca la 60 km/h sa iau o curba larga pe o strada cu 4 benzi ! E imposibil sa acelerez si sa intorc rotile mashinii....asa ca trag tare dreapta si incerc sa accelerez.Perete , perete , mashina din trafic { singura pa care am intalnit`o pana acu } iar perete si ma opresc. De data asta politistii am depasesc si dispar intr`un apus mirific.
Imi aprind o a doua tigara si pornesc din nou , rulez 3 metri si incepe un cut/scene , scap de garda si mi se da un rapan de nisan si un sut un fund : go race ! Stai asa....nu mai pot alege eu o mashina ? Stiu ca de obicei am de ales dintre 3 trabanturi si o dacie 1300...da era alegerea mea... Se pare ca nu. Incep sa rulez cu galeata asta ruginita si de`odata pa ecran mi se cere sa apas TAB. Din instinc apas tab si ma trezesc din mijlocu` orasului intr`un start grid ... trecem peste . Dar in gridu` asta sunt 3 mashini super tunate , un golf 3 si 2 muscle cars....WTF ?! Eu ce sanse am cu galeata mea in fata celor 2 muscle cars ? Ca sa nu mai zic de mashinile super tunate ?
Se da startu`, si de`odata ma trezesc primu` ! Am terminat cursa pe primu loc la cel putin un minut inaintea tuturor celorlalti concurenti....si am luat fiecare perete in plin in fiecare curba de 2 ori cel putin. WTF >?!
Inca o chestie tare...jocul asta nu are meniu . Orice joc dupa ce te enerveaza cu filmulete si logouri iti deskide o poza si un meniu cu diferite optiuni...nu si Undercoveru`....nuuuu, nu ai nevoie ! De ce sa incerci sa setezi optiunile video ?
Za bad :
- controlul e insuportabil
- filme telenovelistice
- iluminat cretin
- soarele apune la rasarit
- trafic inexistent
- AI retardat cu acte
- interfatza cretina

Za good :
- am downlodat kittu` in 30 de min
- am dezinstalat rahatul asta in 2 min

Un comentariu:

Anonim spunea...

Cine te-a pus, frate?
Din seria NFS au fost misto Porsche-ul, Hot Pursuit II si primul Underground. Restul... nu merita. De la Underground incoace nu mi-a mai placut nici un joc de driving.