i'm just a regular everyday normal motherfucker

marți, 27 ianuarie 2009



Daca înainte existau discutii în contradictoriu în privinta efectului alcoolului asupra performantelor sexuale ale barbatilor, acum nu mai exista niciun dubiu. Un studiu realizat de cercetatorii australieni a demonstrat ca domnii care beau sunt mai buni la pat.
Descoperirea a rezultat în urma unui experiment realizat pe 1580 de barbati australieni, la Western Australia's Keogh Institute for Medical Research.
Cercetarea a scos la iveala ca acei domni care au baut o cantitate moderata de bautura alcoolica au înregistrat cu 30% mai putine probleme de erectie decât cei care nu consuma deloc.
Reprezentantii sexului tare care beau patru pahare pe zi timp de cinci zile pe saptamâna au manifestat o erectie buna.
Barbatii care beau în weekend si cei care consuma alcool la petreceri au avut procente mai scazute de disfunctie erectila decât domnii care beau o data pe saptamâna sau mai rar.
Barbatii cu un risc mare de a dezamagi în pat au fost cei care beau serios si s-au oprit, aceia care fumeaza si indivizii bolnavi de inima.
Asadar, barbatilor nu le ramâne decât sa bea linistiti si, ca atare, sa faca femeile fericite. Cel putin teoretic.

Un comentariu:

Anonim spunea...

pai normal pt ca atunci cand bei, ajungi intr'un moment cand putin iti pasa de cum arata cea de langa tine...doar o f*** si'atat... :D :))