i'm just a regular everyday normal motherfucker

joi, 9 octombrie 2008

Acum cativa ani umbla un zvon pa net . Un zvon in care se vb de un film de lung metraj DragonBallZ. Si pana acum un an nimic nu a fost concret. Dar iata ca temerile mele s`au adeverit : James Wong e directoru` filmului DragonBall care urmeaza sa apara in 2009 , probabil in primu` trimestru`. De ce spun ca temerile mele s`au adeverit ? Pt ca filmu` asta este o gluma proasta , o insulta adusa tuturor fanilor dbz. Actori de 3 lei ,  efecte special gen Power Rangers si un story cel putin macelarit in comparatie cu originalu`.

A aparut un trailer.L`am vazut de cateva ori si pot spune cu mana pe inima ca la prima vizionare mi`au dat lacrimile. E ca si cum ar fi luat un porumble alb si l`ar fi tarat prin noroi , e ca si cum universu` dragonball a fuzionat cu cel din tokyo drift ! 

Nu credeam ca cineva poate sa ia un anime atat de important , un anime foarte bun ,  un anime care a deschis portile fenomenului anime / manga in lume si sa isi bata joc de el in asa hal ! 

Za Trailer :

Ce mai urmeaza ?  Cowboy Bepop cu Steven Seagal in rolu` lui Spike ? Samurai Champloo  cu Pacino si De Niro in rolurile lui Jin si Mugen !? 

Daca tot s`au bagat un sac de bani in proiectu asta...de ce mama naibii nu au scos ceva GCI ?!?! Ceva de genu` : 

3 comentarii:

Anonim spunea...

anthological fail, ca sa zic asa...
care dracului o fost incultul ala de o scris scenariul? confunda fenomenul dragon ball cu wwe sau rush hour? si de unde dumnazau aveau aia masini si de ce se lua pe bot goku cu bulma la final dupa ce adunau aia mingile? E un fel de "mission accomplished"? si stai asa... unde-s vegeta, trunks, restu' lumii? fpp.. :)) Care o sta sa priveasca la primavara porcaria asta produsa de sclavii de americani sa fie sanatos si sa-si pastreze parerile. pana si chinezaraia de magic begins ii mai bun. :))

MSGaBe spunea...

dude....vegeta and co nu apar pt ca actiunea se petrece la finalul primei serii. the evil dude in fim e satan piccolo . in rest..ai dreptate . o sa fie un kkt de film care o sa aiba nota mare pe imdb. { ca toate rebuturile }
p.s. : rog anonimii sa lasa totushi un nume :P

Tits Mania spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.