i'm just a regular everyday normal motherfucker

marți, 3 martie 2009

Asa ceva nu se merita downlodat !




Desi promiteam un comeback la postarea precedenta, o sa scriu despre altceva . Tocmai am terminat de vizionat Street Fighter : Legend of Chun-Li . Poate ca unii dintre voi isi amintesc de primul film SF, cel cu nenea Van Damme in rolul lui Guile. Filmul a fost unul f prost , pers principale Ken si Ryu aparand 10 min , si alea vai de capul lor. Dar in comparatie cu noul film, primul devine o capodopera, un film demn de 20 de oscaruri !
De ce spun asta ? Pt ca Legend of Chun-Li nu se poate numi un film SF. In afara de nume , filmul asta nu are nici o legatura cu universul din care vrea sa faca parte ! Nu are nici un sens ! Plotul e stupid , actorii sunt f prost alesi si joaca ca niste cizme , iar storyul e retardat !
Un film care contine cuvintele Street si Fighter ar trebui sa aiba la un momendat niste lupte eventual in strada nu ? Din pacate avem parte jogging pe docuri si niste scurte faze de lupta prin niste alei prost iluminate !
Hai sa vb despre personaje ...

Chun-Li in film :



Chun-Li in anime :



Chun-Li este fiica sefului politiei din HongKong. Ea este un agent interpol care intra in turneul organizat de Shandaloo pt a`si razbuna tatal omorat de catre Bison ! In film nu se vb de asa ceva , storyul fiind cusut cu atza alba.


M.Bison in film :



M.Bison in anime :



M.Bison este liderul organizatiei criminale Shandaloo.El este cel care organizeaza turneul StreetFighter pt a aduna date despre diferiti fighteri si a creea super fighteri.El poseda o tehnica numita Psycho Power care se manifesta ca o flacara sau un curent electric albastru spre mov ! Asa ceva nu exista in film !

Vega in film :



Vega in anime :



Vega este fiul unui nobil spaniol. Stilul sau de lupta combina ninjutsu cu arta unui toreador.Are dubla personalitate . Asa ceva nu exista in film !

Gen in film :



Gen in anime :



Gen in primul rand este un batran si in nici un caz nu e un personaj pozitiv, dimpotriva , Gen fiind unul din cei mai respectabili asasini ! O antreneaza pe Chun-Li la un momendat !

Nash in film :



Nash in anime :



Nash este locotenet in aviatia americana si este cel mai bun prieten al lui Guile. Datoria sa era sa se infiltreze in organizatia condusa de Bison . Esuaeaza si este omorat de catre liderul Shandaloo ! In film asa ceva nu exista !

Nimic nu are sens din punct de vedere al jocuril;or, animeurilor sau al vre`unui capitol de manga ! Street Fighter Legend of Chun-Li e doar un film "kung-fu" de proasta calitate care spera sa foloseasca numele de StreetFighter pt a face cativa bani. Nimic mai mult !

Niciun comentariu: