i'm just a regular everyday normal motherfucker

vineri, 7 noiembrie 2008

Qunatum Of Solace , movie of the year !



Tocmai am terminat de vizionat Quantum Of Solace , continuarea mult asteptata a filmului Casino Royale. Prima impresie ? GENIAL FILM ! Este primul film cu James Bond dupa cele ale lui Sean Connery in care simti atmosfera specifica cartilor lui Ian Flemming ! Este al doilea film cu Daniel Craig in rolul lui Bond si omu` nu a dezamagit. Actingul e de milioane , plotul se leagata atat de bine , iar scenele de actiune se combina perfect cu momentele tensionate dintre James si M !

Scurta descriere:

Vesper Lind, femeia pe care James Bond a iubit-o, a fost fortata sa il tradeze pe acesta. Dupa ce afla ce s-a intamplat cu adevarat, Bond trebuie sa lupte cu dorinta de a-si transforma ultima misiune intr-una personala. Determinat sa descopere adevarul, Bond impreuna cu M il interogheaza pe domnul White, care le dezvaluie ca organizatia care a santajat-o pe Vesper este mult mai complexa si periculoasa decat oricine si-ar fi imaginat. Cand criminalistii descopera un cont bancar in Haiti, atribuit unui tradator din MI6, Bond ajunge sa o intalneasca aici pe frumoasa Camille,
o femeie ce are propriile ei planuri de razbunare. Ea este cea care il conduce pe Bond catre omul de afaceri Dominic Green, ce se dovedeste a fi de fapt creierul din spatele unei puternice organizatii clandestine. Green intentioneaza sa rastoarne conducerea actuala a unei tari din America Latina si sa predea controlul Generalului Medrano, in schimul unei parcele de pamant, in aparenta sterp, dar care adaposteste o resursa naturala care il va face pe Green cel mai puternic om de pe planeta. Misiunea lui Bond de a-l preveni pe Green sa isi duca planul la indeplinire nu este insa una usoara, pentru ca toata lumea, de la CIA pana la teroristi, si chiar si M sunt pe urmele lui.

Am sa revad zilele astea filmul in cinema pt ca merita ! Am sa`l revad in cinema pt a savura din nou atmosfera Bond , atmosfera care o gasesti in cartile lui Fleming si care a lipsit atat de mult in celelalte filme Bond.

Niciun comentariu: